Coach Jo:Topteam ZAMARO-Wilier powered by KTT
Een jaar dat we zoals anders de lat hoog leggen.
EK kwalificatie, YOG, BK titels, T3 podia, …..
Onze winsten en podia zijn gewoon teveel om op te noemen maar om kort het jaar te overlopen
Rik Q EK-Youth en EK-jun. en niet te missen en hij lapt er de YOG Argentinië (24ste) nog even bij …. De lat lag hoog en mag daar gerust blijven liggen.
Hij pakt daarbuiten nog een BK titel jeugd
Tom BK elitesprint (eindelijk copain) en wint gewoon een 70.3 IM Mallorca.
Adam laat zien dat hij wel kan lopen en slijpt verder aan zijn lange afstand avontuur. En niet onbelangrijk blijft de rust van het team in T3
Yorben flits op BK 1/4,  schuift naar een vierde plaats algemeen en 2de belofte.
Blijf gerust rekening houden met deze knaap voor die begeerde titel.
Jarne blijft belangrijke pion voor punten te sprokkelen in T3
Vince(Vino) pakt BK titel duathlon en maakt zijn aantrede in T3 …. Knap gast!
Vincent blijft in België en internationaal absolute top in de duathlon ……. Heel spijtig dat we die moesten missen in Weiswampach!
Marco is absoluut een topgast, een man van zijn woord, en soms wel echt de redder in nood, heeft reeds een grote hoeveelheid blauw bloed.
Internationaal laat hij geregeld zijn Wilier schitteren!
Quintin komt in België kijken, staat er soms van te kijken maar voelt zich absoluut thuis in de Kempen.
En als laatste “madam” Xenia luxem pakt Belgisch goud op de 1/2 en knalt op EK 70.3 naar een podium! Misschien wel atleet van het jaar? Schitterende meid waar we het damesteam op termijn terug me in gang gaan krijgen.
Als team starten we onwaarschijnlijk slecht in T3 maar denderen de laatste wedstrijd nog naar dat podium!! Super knap, en momenteel het ENIGE team dat alle jaren op podium staat in het topcompetitie. Niet slecht tegen de grotere budgetten denk ik dan.
Wat te denken van de laatste T2 waar we negen 15 jarige in de arena gooien die dan ook die wedstrijd los winnen. Eigen jeugd die pas volgend jaar vol beginnen trainen!
De rest is alvast gewaarschuwd voor deze jonge leeuwen!!
En de massa BK titels en podia van onze KTTYouth niet te vergeten!
Als laatste thx aan alle coachen, sponsers, club, ….. om mee in dit verhaal te geloven en verder mee uit te bouwen naar een team dat er reeds jaren staat en nog vele jaren zal staan.
Ik ga hier niet iedereen op opnoemen omdat het risico dat ik iemand vergeet snel gemaakt is maar Mario wil ik toch bedanken zonder de financiële input is dit onmogelijk! Thx makker.
Coach, architect
Jokes
ZAMARO-Wilier#KTTYouth#blauwbloed#eigenvisie