Yorben : zondag 04/08 stond ik aan de start van de Ironman Maastricht 5150 bij de pro atleten. 5150 is dezelfde afstand als een olympische afstand ofwel 1/4de afstand. Deze wedstrijd stond niet op mijn planning maar door een late uitnodiging ben ik hier toch van start gegaan. Start was om 13u15, wegens een watertemperatuur van 21,8 graden moesten de pro atleten zonder wetsuit en de age group mocht kiezen. Zwemmen ging goed en kwam mee met de koplopers uit het water, enkel Triathlete Thomas Jurgens zwom iedereen aan diggelen. Na een snelle wissel sprong ik als 2de de fiets op. Fiets parcours was pittig maar wel heel mooi. Als vierde kwam ik van de fiets en startte ik met de loopproef. Loop gevoel zat niet 100% maar was wel nog relatief oké. Dit resulteerde in een 3de plaats bij de pro atleten en 4de algemeen. Volgende wedstrijd is BK in Wuustwezel volgende week zaterdag.

Vince: zondag 04/8 stond ik aan de start van de ETU Junior Cup in Tabor. Bij het zwemmen kwam ik nog redelijk goed uit het water ondanks dat ik vaak ingesloten zat en het gevoel had dat ik nog harder kon. Op de fiets had ik een mindere dag en heb ik afgezien op het toch wel lastige en vooral technische parcours. Ik kwam helemaal achteraan in de grote, tweede groep van +/- 25 man de wisselzone zone in. En uiteindelijk ben ik dan nog naar een 20ste plaats gelopen. Met dit resultaat ben ik best tevreden, maar heb toch het gevoel dat er nog meer inzat. Bedankt aan de Belgische coaches voor de ondersteuning dit weekend en proficiat ook aan alle andere Belgische atleten die deelnamen!

#KTT #ZAMAROteam #UFFICIO2.0 #ZAMEX #MaesRenovaties #WIVOElektro #QUARS #ApotheekHeylen #High5 #JCSWarmtepompen #PuntoRossoBelgium #Triper4mance #Vedettesport #Giro #Swisseye #swswheels #Wilier

#KTT #ZAMAROwilier #Giro #vedettesport #apotheekheylen #high5 #wilier #SWShandbuildwheels

Jarno te Eupen
Xenia te Longemer (Vogezen)

Verslag: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.vosgesmatin.fr%2Fsport%2F2019%2F08%2F05%2Fun-moussaoui-imperial-signe-un-triple-a-longemer%3Ffbclid%3DIwAR3b2BMX4YFJ89V0myBMPfwLUjUOrGzVYGYGfQinUIGZPgHEshjU3SlUub8&h=AT1MIhh0t-Ld6Xt73fVzvYBwQ2RvhKB-_rrUc-F1c4SOzbXmmZ9Dw75Kvui9q6ED2MNvXzlJo7Tjh-VDMRJoa_HgqCdZnjJkiLmmuh5gWTYKmiEYDp9e65gFnA3i9UvynySch3_Nqip0kBUOS1DeE_r2GZuapgcC_9FWA9i_ueHO

Vince, Tabor